at 8:23 am: Gepubliceerd door .

Tien jaar samenwerking Pampers-UNICEF en één wens: tetanus bij moeders en pasgeboren baby’s wereldwijd uitbannen. Deze wereldwijde samenwerking heeft tot op vandaag 100 miljoen vrouwen en hun baby’s overal ter wereld helpen beschermen en is opgestart in… België!

1 pak = 1 levensreddend vaccin

Sinds 2006 en de lancering van de campagne ‘1 pak = 1 levensreddend vaccin’ konden naar schatting 500.000 pasgeboren baby’s worden gered en helpt de campagne vandaag de dag om 100 miljoen vrouwen en hun baby’s tegen deze dodelijke ziekte te beschermen. In 2006 werden nog 38 landen getroffen door maternale en neonatale tetanus. Tien jaar later is in 17 landen de ziekte volledig uitgebannen. Pampers lanceert de campagne opnieuw en breidt ze ter gelegenheid van dit jubileumjaar uit met speciale initiatieven via sociale media, in de hoop de meest gekoesterde wens van deze samenwerking te kunnen verwezenlijken: tetanus bij moeders en pasgeboren baby’s overal in de wereld voorgoed uitbannen.

Ook jij kan helpen!

pampers.png

 

 

Deel een foto van jouw baby die kaarsjes uitblaast en hiermee een wens doet op onze Facebookpagina met de hashtag #PampersUNICEFWens en doneer zo een levensreddend vaccin.

 

 

Voor ieder verkocht pak Pampers-luiers of -babydoekjes met het UNICEF-logo, voor iedere keer dat het wordt bekeken, gedeeld of geliket, of voor iedere geplaatste wensfoto op de Pampers-Facebookpagina, steunt Procter & Gamble UNICEF in de strijd tegen tetanus bij pasgeborenen met € 0,056. Dit bedrag vertegenwoordigt de kostprijs van één tetanusvaccin of ondersteunt de levering van de vaccins.

De nieuwe initiatieven werden op 1 oktober gelanceerd en lopen tot 31 december 2015.  

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.