at 9:08 am: Gepubliceerd door .

jekine,reis naar het noorden,wedstrijd

Op 30 maart brengt Jekino de animatiefilm REIS NAAR HET NOORDEN van de Franse regisseur Rémi Chayé uit. Het is een groots en stijlvol geanimeerd avontuur, waarin een dapper meisje niet enkel vecht tegen de woeste natuurelementen, maar ook tegen een wereld die uitsluitend door mannen wordt geregeerd. REIS NAAR HET NOORDEN won onlangs nog de publieksprijs op het Annecy International Animated Film Festival (Anima). Kids Welkom mag 5 draagtassen van de film weggeven!

De film

Sint Petersburg, 1892. Sasha droomt ervan om in de voetsporen te treden van haar opa, een poolreiziger die nooit terugkeerde van zijn laatste expeditie. Dat is niet naar de zin van haar rijke ouders, die al een huwelijk voor haar hebben gepland. Sasha vlucht de stad uit, monstert aan op een schip en begint aan een lange reis… naar het noorden.


De trailer

 

Meer info over waar de film speelt vind je hier!

Wedstrijd

Kids Welkom mag 5 draagtassen weggeven van de film Reis naar het noorden. Stuur het antwoord op de vraag ‘Wat is de nationaliteit van de regisseur van de film?’, samen met je naam en adres naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt van 30 maart tem zondag 3 april 2016 om middernacht. De winnaars krijgen hun prijs thuis opgestuurd. Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.