at 10:02 am: Gepubliceerd door .

Carrefour, als officiële sponsor van de Rode Duivels, verkoopt sinds deze week een Panini album volledig gewijd aan ons nationaal elftal! Zowel grote als kleine kinderen staan te springen om te beginnen verzamelen! Maar dat is niet alles, want het nieuwe Panini album #TOUSENFRANCE is nog groter, voller en zelfs interactief! Sinds we het in huis gehaald hebben, zitten de blonde kopjes met gebogen hoofd over hun album gebogen. En plakken maar! 

bg-folder-fr.png

In het album staan een vijftigtal pagina’s die je meer leren over de kwalificaties, de vriendschappelijke wedstrijden en een “familiealbum” gevuld met privéfoto’s genomen door de Rode Duivels zelf tijdens hun verplaatsingen. Maar je vindt er ook selfies, tweets en Facebookposts in terug met mijlpalen uit hun parcours.

Je kan niet alleen je eigen kalender van het EK invullen, je eigen team samenstellen en dit delen op Facebook. Het album bevat ook tonnen info en statistieken rond onze nationale ploeg! Je wordt dus dé Rode Duivels kenner!

Panini app

En daarnaast heeft Carrefour nog een kleine verrassing! Dankzij de app Panini Carrefour BRD 2016, die je kan downloaden op je iPhone, iPad of Android, kan je bepaalde pagina’s scannen en nog veel meer zien en te weten komen. Je kan bijvoorbeeld de cover scannen en dan krijg je een filmpje te zien van de Duivels, je kan je collectie stickers analyseren en in één oogopslag zien welke je mist. Maar je kan ook exclusieve content bekijken vanaf het moment dat je een pagina vol hebt! Als leuk extraatje hebben Carrefour en Panini ook een aantal speciale filters toegevoegd aan de app, waarmee je bij je selfies het haar van Fellaini kan krijgen of een rode vlag omgedrapeerd krijgt. Net als een echte Rode Duivel!

Carrefour, Rode Duivels, EK, Panini

Maar de kers op de taart moet nog komen: bepaalde stickers hebben een unieke code. Als je deze code ingeeft op levevoetbal.be, kan je zelfs een echte ontmoeting met de Duivels winnen! Op deze site vind je ook alle info die je nog wou krijgen over het EK, het laatste nieuws rond de Rode Duivels, info rond de wedstrijden en nog veel meer! Dit alles vind je uiteraard ook terug op de Facebookpagina van Leve Voetbal. 

Praktisch

Carrefour, Rode Duivels, EK, Panini
Het Panini album wordt verkocht bij Carrefour aan 3 euro.

De pakketjes met stickers zijn beschikbaar in alle Carrefour Hyper, Market en Express winkels. Je krijgt een pakketje stickers per aankoop van € 25 als je je Carrefour Bonus Kaart afgeeft. Elk pakje bevat 5 stickers of 4 stickers en 1 tijdelijke tattoo.

Het is ook mogelijk om extra pakjes te krijgen als je bepaalde merken koopt.

De winkels zullen ook wisselbeurzen organiseren op zaterdagen 30/04, 28/05 en 25/06 om iedereen toe te laten al zijn dubbele stickers om te ruilen voor nét die stickers die je nog nodig had!

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.