at 8:54 am: Gepubliceerd door .

Deze zomer valt er heel wat te beleven aan de kust. Zo ook in Oostende… Hieronder twee uittips!

Vuurwerkfestival

vuurwerk.jpgOp 21, 24 en 31 juli en op 7, 14 en 15/08 augustus – 23.00 uur (juli) of 22.30 uur (augustus) op het Groot Strand (op 15/08: Strand Mariakerke)

Het vuurwerkfestival is een vaste waarde geworden op maandagavonden tijdens de zomermaanden en is dit jaar aan zijn negende editie toe. De aah’s en de ooh’s zullen alweer in crescendo weerklinken terwijl zeven Belgische vuurwerkmakers het tegen elkaar opnemen. Een professionele jury kiest de eerste, tweede en derde plaats, het publiek kiest een publiekswinnaar. Eén ding is zeker: het vuurwerkfestival zorgt voor vuurwerk van topniveau. Niet te missen dus! 

Zandsculpturenfestival

zandsculpturen.jpgVan 24 juni tot en met 10 september van 10u-19u
Zeeheldenplein – 8400 Oostende

Van 24 juni tot en met 10 september kijk je in Oostende je ogen uit op het zandsculpturenfestival. Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in zand, vol emoties en avontuur én dit gebaseerd op de magie van Disneyland Parijs ter ere van hun 25ste verjaardag. Dromen worden werkelijkheid wanneer je je een weg baant tussen de verschillende sculpturen. Herbeleef hoe Flynn Ryder Rapunzel uit de handen van de gemene stiefmoeder redt. Ga mee op reis met Peter Pan en Tinkerbel naar Nooitgedachtland of vergezel Alice uit Wonderland in het ‘betoverende’ doolhof!

Meer info op: www.zandsculpturen.be

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.