at 5:55 pm: Gepubliceerd door .

Roompot Vakanties heeft haar nieuwste vakantiepark Breeduyn Village in Bredene geopend. Met de opening van het luxueuze vakantiepark aan de kust wil Roompot zich ook op de Belgische vakantiemarkt richten. Naast in Bredene, staan ook in Blankenberge en Oudenaarde projecten op stapel.

Breeduyn, Bredene, Roompot

Het afgelopen jaar brachten bijna 2 miljoen gasten hun vakantie door bij Roompot, waaronder steeds meer Belgische vakantiegangers. Vooral de parken aan de Nederlandse kust doen het goed bij de Belgen. Daarom gaat Roompot zijn aanbod nu uitbreiden naar de Belgische kust.

Luxueuze vakantievilla’s op 200 meter van het strand in Bredene

Het vakantiepark Breeduyn Village in Bredene is het eerste park van Roompot Vakanties op Belgische bodem. Het nieuwe vakantiepark telt 63 luxevilla’s voorzien van alle comfort. Breeduyn Village ligt op 200 meter van het strand en in de omgeving van het park zijn ook tal van leuke faciliteiten zoals een minigolf, fietsverhuur en verschillende winkels en restaurants. De eerste gasten hebben inmiddels hun vakantie doorgebracht in de eerste villa’s. Ook voor de komende periodes staan al bezoeken van Nederlandse, Belgische en Duitse gasten gepland. De andere vakantievilla’s en een centraal gebouw met onder andere horeca-faciliteiten worden later opgeleverd.

Breeduyn, Bredene, Roompot

Blankenbergse campings worden vakantiepark

Naast Bredene heeft Roompot Vakanties ook in de Blankenberge twee grote Belgische kustcampings overgenomen. De campings Jamboree en Bonanza II worden op termijn  samengevoegd en herontwikkeld tot een vakantiepark met luxe lodges, bungalows en caravans. 

Ook in de Vlaamse Ardennen

En niet alleen de Belgische kust, maar ook Oudenaarde, in de Vlaamse Ardennen, krijgt een recreatiepark. Hier staan zo’n 250 luxueuze en duurzame vakantievilla’s op de planning. Ook worden vaste plaatsen voor mobilhomes aangelegd en meer dan 30.000 vierkante meter groenruimte.

 

Alle info vind je op de site.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.