at 8:43 am: Gepubliceerd door .

Deze zomer gaat Aigle enkelhoog in zee met het Parijse OMY voor de opleuking van haar sowieso al erg leuke LOLLY POP kinderlaarsjes. Het werd een all over print in typische OMY-stijl die een aantal typische elementen van de Aigle habitat afficheert: regen, de zee, het platteland en buitenactiviteiten.

aigle.jpg

OMY werd opgericht in Parijs door twee grafisch ontwerpsters: Elvire Laurent en Marie-Cerise Lichtlé. In 2012 bedachten ze als jonge moeders de reuze-kleurposter, die meteen een megasucces werd. Inmiddels bestaat de lijn OMY-producten uit een schier oneindige reeks van inkleurspullen en werd recentelijk ook een collectie armbandjes op de wereld losgelaten. OMY werkte en werkt samen met enkele bekende internationale bedrijven, waaronder nu dus ook Aigle.

Zowel de LOLLY POP (maat 24 – 34) als de daarvan afgeleide BABY FLAC (maat 19 – 23) zullen vanaf maart 2018 beschikbaar zijn in een select aantal winkels.

Kostprijs: 45 euro voor de Lolly Pop / 36 euro voor de Baby Flac.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.