at 6:14 pm: Gepubliceerd door .

Beste lezers,

Vandaag is een nieuw jaar begonnen, maar voor Kidswelkom is dit geen nieuw begin, wel een afscheid. Na 7 jaar heb ik besloten een punt te zetten achter deze blog die ooit begon met de bedoeling ouders met (jonge) kinderen tips te geven over restaurants en hotels die kindvriendelijk waren, waar je niet alleen appelmoes met kip kon krijgen en waar kinderen ook als echte klanten bediend werden. In die 7 jaar tijd is de blog echter gegroeid, mede dankzij jullie, beste lezers, en kon ik jullie ook regelmatig wedstrijden aanbieden met leuke partners. Deze wil ik overigens ook graag bedanken voor alle mogelijkheden die ik gekregen heb. Want naast hotels, restaurants en wedstrijden kwam er ook nieuws over mode, speelgoed en uitstapjes… met andere woorden, Kidswelkom werd een bonte stapel van nieuws voor kinderen.

Maar na 7 jaar heeft de blog, naar mijn mening, zijn beste tijd gehad. Door persoonlijke en professionele verplichtingen kan ik de blog niet langer op regelmatige basis updaten en kan ik er niet meer zoveel tijd insteken als ik zou willen. Daarom heb ik besloten er een punt achter te zetten. Uiteraard zal de blog wel beschikbaar blijven op deze webstek en kunnen jullie alle info nog steeds opzoeken en lezen, maar vanaf 1 januari 2019 zullen er geen nieuwe posts meer bijkomen.

Ik wil jullie dan ook graag nog een laatste keer bedanken voor de leuke berichten, de vele views en de talrijke deelnames aan wedstrijden doorheen deze jaren! Ik hoop dat jullie iets gehad hebben aan de berichten die ik postte en dat jullie ze even graag lazen als ik ze schreef.

Daarom nogmaals deze welgemeende…

thx

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door kidswelkom

Commententaren zijn gesloten.